Nieuwe frisse website?

Een paar vragen over je website:

  • Ben je tevreden over de website van je organisatie?
  • Vind je hem zelf ook interessant?
  • Wat vinden je bezoekers ervan (of weet je dat niet)?
  • Levert je website voldoende bestellingen of contacten op?
  • Of ben je starter, en zoek je een pakkende website voor een vliegende start?

Vragen waar je vast véél interessante antwoorden op hebt. Mogelijk met als conclusie: tijd voor een nieuwe, frisse website.

Ik help je daar graag bij.

Samen met webbouwers

Ik werk als tekstschrijver samen met webbouwers. Samen met jou als opdrachtgever bedenk ik uitstraling plus basisnavigatie. Daarmee gaat de webbouwer (developer/ontwerper) aan de slag en maakt de site. Ten slotte vul ik de site met sterke webteksten – geoptimaliseerd natuurlijk (SEO) en in nauw overleg. Want het is natuurlijk jouw website, van jouw bedrijf of organisatie.

Wordt het tijd voor een vernieuwde website? Vraag nu een offerte aan.

Basic website: voor iedereen betaalbaar

Niet elke organisatie heeft een complexe website nodig – denk daarbij aan databasekoppelingen of maatwerkapplicaties. Een eenvoudige site met een heldere navigatie is vaak voldoende. Of anders een overzichtelijke webshop. Wel geschikt voor mobiel natuurlijk.

Je hebt geluk als je gaat voor zo’n basic site: je nieuwe website hoeft niet duur te zijn en kan snel online staan!
Informeer meteen naar de tarieven voor een voordelige website voor midden- en kleinbedrijf, starters en hobbyisten.

Wat maakt je website goed?

Bedrijven doen er veel aan om goed gevonden te worden via Google. Bovenaan de zoekresultaten, in elk geval op pagina 1. Maar zodra ik je website heb gevonden, wil ik graag een antwoord op mijn vragen. Een antwoord dat hout snijdt. En dat me overtuigt. Daarna is een tikje op de bestelknop of het contactformulier zo gedaan.

Hoe maak je een website goed?

Als de site er mooi bijstaat en technisch in orde is, hangt dat van de inhoud af. Een call to action is belangrijk, maar ook wat daaraan ‘voorafgaat’. Als bezoeker wil ik eerlijk en compleet geïnformeerd worden. Ik wil geraakt en soms vermaakt worden. Val me niet lastig met wijdlopige zendertaal maar vertel wat je mij wilt zeggen. Misschien wil je zelfs kennis met me delen waar ik echt wat aan heb! En als ik iets wil aanvragen of bestellen, wil ik dat natuurlijk vlot kunnen doen. Kun je mij dit bieden, dan kom ik graag nog eens bij je terug.
Als ervaren webtekstschrijver zorg ik dat je website inhoudelijk aan deze wensen voldoet.

Aan de slag? Klik hier als je snel met de nieuwe website wilt beginnen. Bel of mail, dan kunnen we binnenkort om de tafel voor een goed plan.

Lees binnenkort meer over mijn aanpak van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.